Wednesday, August 22, 2007

Στην αυλή του Παναγιώτη και της Φωτεινής

Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκα τον καλό μου φίλο π.Παναγιώτη. Πέρασα πολύ ωραία όπως περιέγραψα εδώ. Ο π. Παναγιώτης είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, τιμή για το νησί που βρίσκεται εδώ. Ποιητής βραβευμένος, με εκπομπή παλιά στο ραδιόφωνο, άνθρωπος του Θεού, άνθρωπος της τεχνολογίας και νυν μπλόγκερ.

Ένας αξιόλογος άνθρωπος, φυσικά, δε μπορεί παρά να περιβάλλεται από μια εξίσου αξιόλογη οικογένεια. Η Φωτεινή, σταθερός στυλοβάτης της οικογένειας αντανακλά το φως της στα υπέροχα παιδιά τους. Η Δέσποινα, στα χνάρια τα συγγραφικά του πατέρα, ασχολείται με τις ιστορικές μελέτες (χαρά στο κουράγιο της!). Ήταν μεγάλη μου τιμή να μου χαρίσουν με αφιέρωση τα τελευταία τους βιβλία. Περάσαμε μερικές ώρες μαζί που έφυγαν πολύ γρήγορα και δε λησμόνησα να τραβήξω μερικές φωτό από την κατάμεστη από λουλούδια αυλή τους.
Πολύ μου αρέσουν οι παραδοσιακές αυλές. Ευτυχώς στη Ζάκυνθο έχουμε ακόμα αυλές. Σας δείχνω μερικές όμορφες γωνιές από την αυλή τους και τους ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

5 comments:

  1. Καλημέρα !
    μα πως την χάρηκες αυτή την επίσκεψη :)

    ReplyDelete
  2. Ε αφού πέρασα καλά, να μην το πω; :-)))

    ReplyDelete
  3. ΄Ομορφα και με μεράκι φτιαγμένα@

    Γλαρένιες αγκαλιές

    ReplyDelete
  4. Anonymous10:15 PM

    Είναι πολύ σημαντικό να έχεις για φίλους τόσο αξιόλογους ανθρώπους, να μαθαίνουν πράγματα και να σε βοηθούν να βελτιώνεσαι. Υπέροχη η αυλή τους, υπέροχες και οι φωτογραφίες σου!

    ReplyDelete
  5. Είναι υπέροχο Πέννυ, ναί. Ευχαριστώ!

    ReplyDelete