Wednesday, May 29, 2013

Γωνία οξεία

Και θέτω το ερώτημα: Ήλιος ή φεγγάρι; Για να δω! 






Wednesday, May 22, 2013

Splash II

Τα μαύρα σημαδάκια που αιωρούνται τόσο στις φωτό εδώ, όσο και στο προηγούμενο Splash I, είναι οι πέτρες που έπιανε η μηχανή στον αέρα :-)






Wednesday, May 15, 2013

Πετάω!

Περιμένοντας να ξημερώσει η μέρα και να δούμε την ανατολή, έκανε την εμφάνισή του ένας τυπάκος με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο και γυρνοβόλαγε από το χάραμα μέχρι που ανέτειλε ο ήλιος για τα καλά. Τους ζηλεύω αυτούς τους τύπους. Μ΄αρέσει που μπορούν να πετάνε χαμηλά και να βλέπουν τα πάντα από ψηλά αλλά από κοντινή απόσταση...










<


Friday, May 10, 2013

Περιμένοντας την Ανατολή ΙΙΙ

...Και σαν ακουστεί το "κομμάτι" και σπάσουμε τσι βίκες, άλλος στην ώρα του και άλλος αλλού γι' αλλού (ευτοί οι ξενωτικοί μας τα χαλάνε που από τον ενθουσιασμό τσους τσι σπάνε αμπονώρα), βαρούμε για την παραλία, λίγα μέτρα παρακάτω, εδεκεί κάτω από την πλατεία Σολωμού, για να περιμένουμε την Ανατολή. Κάθε χρόνο, ίδιες εικόνες, μα τόσο διαφορετικές. Κι αν τύχει και έχει καλό καιρό, η ήλιος μας κλείνει το μάτι και εμφανίζεται με παιχνιδίσματα χρωμάτων. Μα είναι δυνατόν να μην αξίζει να ξενυχτίσεις γι΄αυτές τις εικόνες, για την αναμονή; Αγαλίαση ψυχής είναι... Άκου με κι εμέ!