Monday, May 23, 2011

Athens colorful!




11 comments:

  1. Πολύ καλές στιγμές. Η μεσαία πολύ εκφραστική!!!

    ReplyDelete
  2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!
    ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!

    ReplyDelete
  3. Anonymous8:37 AM

    Υπάρχουν σημεία όπου πραγματικά έχουν δώσει φώς και έκφραση σε "κανβάδες" που κατ'ουσίαν χάλαγαν την όψη με το κενό τους.
    Δυστυχώς όμως και εδώ "όλοι έχουν άποψη", εννοώντας πως όποιος διαθέτει έναν μαρκαδόρο ή σπρέϋ θεωρεί τον εαυτό του street artist.
    Πολλές καλημέρες.

    ReplyDelete
  4. Καλημερουδια!!Και καλή εβδομάδα.
    ομορφες φωτο.

    ReplyDelete
  5. Anonymous4:25 PM

    Παραμόρφωσή ιδιόκτησιας.
    Κάθε πρόσωπο που καταστρέφει, defaces, καταργεί ή ζημιώνει κάθε ιστορικό μνημείο διαπράτει το έγκλημα της παραμόρφωσής ιδιόκτησιας.
    Κάθε πρόσωπο που defaces ή προκαλεί, ή επιτρέπει την παραμόρφωσή ιδιόκτησιας δημόσιας ή ιδιωτικής ιδιόκτησιας χωρίς την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη με οποιαδήποτε μέθοδο defacement, συμπεριλαμβανομένων, αλλά οχι περιορίζμενων του χρωματισμου, σχεδίασης, εγγράφως ή άλλως καταστροφη την επιφάνεια της ιδιόκτησιας με τη χρήση της ζωγραφικής, spray paint, μελάνι, ή κάθε άλλη ουσία ή αντικείμενο, διαπρατει το έγκλημα της παραμόρφωσής ιδιόκτησιας.
    Για το αδίκημα της παραμόρφωσής ιδιόκτησιας είναι πλημμέλημα και τα Δικαστήρια επιβάλλουν υποχρεωτικο πρόστιμο. ΟΙ Πικασσο της παρακμης ΑΝ εχουν ταλεντο να το αποδειξουν σε δικο τους καμβα!

    ReplyDelete
  6. Μάργκο ευχαριστώ!

    Λούρδη ευχαριστώ! Επίσης!

    d1971 συμφωνώ ότι στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν έβγαλα τις φωτό για τα γκράφιτι :-). Η 2η σας μπέρδεψε όλους! Αλλού πήγαινε το κολορφουλ ;-)

    Μαριάννα, ευχαριστώ! Επίσης!

    Ανώνυμε, έτσι κάνουν οι πικάσο που λες, και ο καθένας που μπορεί να κάνει/πει ό,τι θέλει, κρυμένος κάτω από την ανωνυμία του, καληώρα σαν κι εσένα, που μπαίνεις τόσα χρόνια από την Αμερική, μόνο και μόνο για να αφήσεις τσουχτερά σχόλια.

    ReplyDelete
  7. Ορισμένα γκραφιτυ είναι αληθινά εμπνευσμένα και πανέμορφα άλλα μειονεκτούν...τώρα όσο για την φθορά ξένης περιουσίας...ορισμένες φορές την έχουμε φθείρει εμείς με την αδιαφορία μας,οπότε ενα γκράφιτυ μπορεί να την ομορφύνει κιόλας.
    Ας μην τα καταδικάσουμε συλλήβδην

    ReplyDelete
  8. Αμερικη! Ξεαμερικη! ....δεν καταστρεφω το αρθρο σου με hacking alla δρατω εντος των οριων της ελευθεριας του logoy kai του βουνου που δεν λεει να χαμηλωσει!!!

    ReplyDelete
  9. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα γκράφιτυς.
    Οι φωτογραφίες σου όμως, πολύ επιτυχημένες!

    ReplyDelete
  10. Χαρά, ούτε σε μένα αρέσουν τα γκράφιτι όλα. Μου αρέσουν αυτά που είναι περιποιημένα, αν και ξαναλέω, ότι αυτή τη φωτογραφία, δεν την έβγαλα για τα γκράφιτι.

    Γιούλα ολόμπλαβα, θα μπορούσα να σου πολλά, αλλά θα προτιμήσω να μην κάνω διάλογο μαζί σου. Στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγκου, του βουνού και της στάνης, έχω ελεύθερα τα σχόλια και σπάνια σβήνω σχόλια, αλλά να θυμάσαι, ότι εδώ μέσα εγώ αποφασίζω αν θα σβηστεί κάποιο σχόλιο όταν θεωρώ ότι πρέπει.

    Μάγδα, ευχαριστώ.

    ReplyDelete
  11. Πάντα τα grafiti κάτι έχουν να σου πουν. Ομορφες!

    ReplyDelete