Tuesday, October 18, 2011

Ήταν ένα βροχερό σκ!

Όχι βροχερό σκ@τό καλέ! Σ Κ ! ΣαββατοΚύριακο. Αν και στην πραγματικότητα, εκτός από βροχερό, ήταν ΚΑΙ σκ@τένιο. Ουπς πιπέρι! Μα φταίω εγώ που μιλάω έτσι; Όχι πείτε μου! Δεν μου έφτανε που είμαι μια πτωχή ΚΑΙ κλεμμένη (πλην τιμία) κορασίς, δεν είχαμε και ίντερνετ όλο το σκ. Ο αέρας λυσσομανούσε, η βροχή εκόντεψε να μας πνίξει ούλους, εχύλισε ο τόπος, το Κερί κόντεψε να λάμνει στη Λίμνο από το πολύ νερό ΚΑΙ δεν είχαμε ίντερνετ. Να μην μπορείς να ξεμυτίσεις, να μην έχεις δικό σου πισι, να μην έχεις ΚΑΙ ίντερνετ. Ποιον να πρωτοκαταραστώ; Τσου κλέφτες; Οι μισές από τσι κατάρες που τσου΄χω ρίξει να πιάσουν, πρέπει να μην είναι ζωντανοί πλέον. Να καταραστώ τσου Οτεντζήδες; Πικρή ιστορία. Ούλη οι Ελλάδα τσου καταριέται μάλλον.

Είχα αφήσει 2-3 ποστ ατέλειωτα η έρμη που έπρεπε να ανεβούν το σκ. Πήγαινα μια βόλτα σε φίλη και άρχιζα τσι μαλαγανιές... Μήπως μπορώ να χρησιμοποιήσω λίγο το πισι σας; Ε φανταστικέ Αντρέα; Έ φανταστική Τασία; Ρεντίκουλο έγινα που να μη σας πω τίποτα για (Π)ΟΤΕ!
Αχ...τεσπα....Φτύστε μας να μη μας ματιάστε που έχουμε πάλι δίκτυο... Στο μεταξύ, ακολουθούν οι αποδείξεις ότι ελύσσιαξε ούλο το σκ ο σκ....καιρος! ;-)




12 comments:

  1. Deli μου,τα ίδια κι εδώ,τρεις μέρες έβρεχε και κρύοοο,αλλά ίντερνετ είχαμε.Ευτυχώς,γιατί η εξάρτηση είναι μεγάαααλη.
    Πανέμορφη η βροχερή Ζάκυνθος!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!Μην παραπονιέσαι, για δες ήλιο σήμερα!! Φιλιά!!!

    ReplyDelete
  3. Όλα μαζί;;; γιατί;;;
    Κι εδώ έριξε δεν ξέρω πόσο, ευτυχώς δεν είχαμε άλλα, κλειδώνω κι αμπαρώνω και φοβάμαι πάλι.
    Καλημέρα.

    ReplyDelete
  4. Anonymous10:32 AM

    ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!! ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ LIVE..... ΦΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

    ReplyDelete
  5. Λοιπόν...νομίζω ότι το 'χω μετά από αυτό το ποστ....Οταν η Κικίτσα ταπηροκρανιώνεται μιλά εντελώς Ζακυνθινά...αχχαχχαχααχχααχ!!!!

    Καλά, βρε, στη διακονιά για πισί βγήκες???? Σε φαντάζομαι...να χτυπάς πόρτες....πάλι καλά που έχεις και "φανταστικούς" φίλους...εγώ αν μου τύχει τίποτα ...ποιανού την πόρτα να χτυπήσω, ωέο???χαχααχααχ!!! Φιλούρες Κικίτσα μου!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. Φοβερές οι λήψεις του κ@λόκαιρου (φτου κακά)!!!!
    Μου άρεσε κι εμένα "ούλο" το ποστ όπως προέκυψε :))
    Φιλιά

    ReplyDelete
  7. Ελένη, ξέρω, ξέρω...Καλοκαίριιιιιι!

    Μαριάννα, ααα, σήμερα σούπερ!

    Ξανθή, νόμος του Μέρφυ λέγεται...

    Ιωάννα, απ' όλα έχει ο μπαξές! φιλιάαα!

    Έφη, το ΄χω, το ΄χω! Χαχα! Κι όσο προχωράει το ποστ, όλο και περισσότερα ζακυθινά!

    Γιώργο μερσί! :-)

    ReplyDelete
  8. Ατμοσφαιρικές και βεβαίως βροχερές

    - και το κείμενο επίσης:) -

    ReplyDelete
  9. Κρίμα που δεν έβγαλα φωτό(αφού δε πνιγήκαμε) απο το Σαββάτο το βράδυ που κατεβαίναμε 12 ώρα τση νυκτός απο τον Αγαλά...Η Κόλαση του Δάντη, αυτοπροσώπως.ΑΠο αλλού φοβόσουν οτι θα μ έχανες κι απο αλλού πήγες να την πάθεις,άστα ό,τι και να σου πω είναι λίγο,απλά κατάλαβα πως πνίγονται οι άνθρωποι μες στ' αυτοκίνητα. Και αφού τη σκαπουλάραμε μείναμε και απο Ιντερνετ περιοδικά μεν σταθερά δε...
    Οταν βρίζεις βρίζε και για μένα να το φχαριστιέσαι και πού είσαι έχουμε και εμείς Πισιά (προς το πα΄ρον...ποτέ δε ξέρεις...) και δε χρειάζεται να με παρακαλέσεις,ένα καφεδάκι αρκεί...Τι λες;;;;

    ReplyDelete
  10. Ακόμα και με τόση βροχή, η Ζακυνθούλα είναι πανέμορφη. Αλλά πολύ νερό...εχιλήσανε κατώγια, τράφοι, σπίτια και πάει λέγοντας.

    ReplyDelete
  11. Και να σκεφτείς οτι ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή...φαντάσου όλο τον χειμώνα κάθε φορά που θα βρέχει,να κάνει εφτούνη την περίσταση ε;...τέλος πάντων θα επιζήσουμε χα,χα...(και εφτά τα Ζακυθινά;..εγώ προσωπικά τα λατρεύω και με τρελλαίνει το να ακούω και να βλέπω κόσμο να μιλάει και να χρησιμοποιεί την τοπική του διάλεκτο)!!!!!!

    ReplyDelete
  12. Άστρια ευχαριστώ!

    Χαρά, κανόνισε μαρή...ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΛΕΩ!!!
    Οκ, θα βρίζω διπλά (αν και ήρθε ένας καλός άνθρωπος και για την ώρα δουλεύει το ρημάδι)...

    φοντάνα και το Κερί άκουσα!

    Αρτινα, ε και χειμωνιάσει για τα καλά...Εκεί να δεις τι έχει νε γένει! Ένα με την καρέτα θα γένουμε! Χαχα!

    ReplyDelete