Monday, June 08, 2009

Συνέχεια από το προηγούμενο

Καλή Εβδομάδα






9 comments:

  1. Καταπληκτικά και τα βουκολικά σου. Το γρουν κάποιον μου θυμίζει, πες τον ντε...Μήπως είναι αυτό που βλέπουμε καθώς πηγαίνουμε προς Δάφνη; Μα η τελευταία φωτο, μου έφερε γέλιο, καθώς μου θύμισε τον μπαμπά μου. Το προηγούμενο καλοκαίρι είχε βάλει φωτιά να κάψει κάτι σκουπιδοσαρίδια και του λουμπαρδιάσανε δύο λιόφτα. Ακόμη τον πειράζουμε για την... εξυπνάδα του. Γενικά, δεν θυμάμαι να ήμουν ποτέ στο νησί και να μην έχω δει αυτή την εικόνα, στα κτήματα-αμπέλια, στα λιόφτα, στον ξυλόφουρνο, στην ξυλόσομπα του σπιτιού. Πάντα καπνός και μια φωτιά καθαρτήρια που σιγοκαίει. Τόσο οικεία εικόνα, που θαρρώ πως αν ήσουν λίγο πιο αριστερά θα έπιανες και το στάβλο του πατρικού μου.

    Υ.Γ. Μα τι είστε εσείς οι παπαράτσι, ούτε να κατουρίσει κανείς, δεν μπορεί. Έλεος, στην τουαλέττα ακόμη και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του. χιχιχι.

    ReplyDelete
  2. Μόλις πρόσεξα οτι δεν κατουράει. Εδώ στας Αθήνας, ο Δήμος έχει τοποθετήσει στα πάρκα ειδικά κουτιά που περιέχουν γάντια για τους ιδιοκτήτες των σκύλων. Είναι υποχρεωμένοι να διατηρούν το πάρκο καθαρό από κόπρανα. Έχω δει αρκετούς να φοράνε τα γάντια και να τα μαζεύουν. Οι φωτογραφίες σου πολύ ωραίες, σου το είπα; Φιλάκια

    ReplyDelete
  3. Το Παραπάνω Ι δικό μου, σου έχω πει για το πληκτρολόγιό μου. ε;

    ReplyDelete
  4. Συνέχεια; Χα!Χα!
    ( Αν και δεν ξέρω αν είμαστε για γέλια ή για κλάματα..)

    ReplyDelete
  5. Κική μου να τα γνωρίσουμε με τα δικά μου τα "ζώα του δρόμου"...
    Πώς τα τσάκωσες έτσι η άτιμη!

    ReplyDelete
  6. Βρε Ιωάανα...Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη δεν έχουν;;; Πώς εσύ κατάλαβες πως πρόκειται για του γουρούνι τση Δάφνης ψυχή μου;;; Σε συγχαίρω!!! Έμεινα! χαχα!
    Δενμ κατουρεί ο σκύλος όπως κατάλαβες. Το χοντρό του κάνει όξω από τ΄αρχαία τση Αθήνας. Ήτο αλήτης επίσης. Δεν συνοδευτόταν. Έίναι η μόνη φωτό που δεν ανήκει στα ζακυνθινά ζωάκια. :-)))
    Μην ανησυχεις για το πληκτρολόγιό σου. Ξέρω ότι σου κάνει τσιριμόνιες!

    Διονύση, όπως θες πάρ' το.

    Logia είδες; Να τα γνωρίσουμε φυσικά. Είναι φωτό 1 χρόνου που τραβάω κατά καιρούς σε διαφορετικά μέρη και τις φυλάω για την κατάλληλη στιγμή :-)))

    ReplyDelete
  7. γαστεροπλήξ9:36 PM

    η φάρμα των ζώων, άψογη σε βρίσκω και στα βουκολικά θέματα, το γουρούνι έτοιμο για σφάξιμο το βλέπω, μιας και ξέρω ότι τρελαίνεσαι για σφακτάρια, χαχαχα....

    ReplyDelete
  8. Απολύτως άψογο!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. Γαστεροπλήξ, ιιιιι! Μη λες για σφαχτάρια! Τα έρμα τα ζωάκια!!!

    Κωνσταντίνε μερσί!

    ReplyDelete