Tuesday, June 16, 2009

Χαίρομαι για τους φίλους μου

Μα υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να μοιράζεσαι τη χαρά σου;
Ο φίλος μου ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας, βραβεύτηκε για άλλη μια φορά και σας μεταφέρω τα νέα που τον αφορούν. Μπράβο π. Παναγιώτη. Χαίρομαι πολύ για σένα! Και εις ανώτερα!

Απονομή Αριστείου, Βραβείων και Επαίνων «Κούρος Ευρωπού»


Η Μακεδονική Εταιρεία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς ανακοινώνει, ότι το Σάββατο, 27 Ιουνίου 2009, στις 8.30 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, θα γίνει η Απονομή του Αριστείου Ποίησης «Κούρος Ευρωπού».

Πρόκειται για το τιμητικό αφιέρωμα «Ψελλίζοντας τα ουσιώδη των σιωπών…» στον ποιητή π. Παναγιώτη Καποδίστρια από τη Ζάκυνθο και η απονομή σ’ αυτόν του «Αριστείου 2009» για την εξαιρετική του πνευματική προσφορά.
Για το ποιητικό του έργο ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών. Ως ποιητής και δοκιμιογράφος, αλλά και για τις θεολογικές και ιστοριοδιφικές του μελέτες, έτυχε και πολλών άλλων πανελλαδικών και διεθνών διακρίσεων.
Αναφορά στον τιμώμενο ποιητή και το έργο του θα κάνει η κ. Μαρία Λιτσαρδάκη, Καθηγήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Αποσπάσματα από το έργο του θα αποδώσουν μέλη της Θεατρικής Σκηνής της ΤΕΧΝΗΣ. Η σκηνοθετική επιμέλεια του αφιερώματος ανήκει στον Παύλο Δανελάτο.

Μετά το πέρας του τιμητικού αφιερώματος θα γίνει η απονομή των Βραβείων και Επαίνων στους διακριθέντες στον ΙΔ΄ Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό «Κούρος Ευρωπού», που διοργάνωσε η ΤΕΧΝΗ και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στον εορτασμό των «Ελευθερίων 2009» της πόλης του Κιλκίς.

5 comments:

  1. Αγαπητή Φίλη,

    Ευχαριστώ για την τιμή! Η καλοσύνη σου είναι δεδηλωμένη προς κάθε κατεύθυνση της καθημερινής μας ζωής αλλά και των ιντερνετικών συναναστροφών μας.
    Το Αριστείο το αφιερώνω και σε όλους εσάς, οι οποίοι είσθε η παρέα μου, οι δικοί μου άνθρωποι, που ομορφαίνετε με την καλότητά σας το αχανές των ιστοτόπων!

    Όταν με το καλό, πάω κι επιστρέψω, θα σάς φέρω φωτο-υλικό!!!

    ReplyDelete
  2. Θερμά συγχαρητήρια!!!!
    Τιμή μας που είναι ανάμεσα στη παρέα μας ο πκ !!

    ReplyDelete
  3. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον πατέρα Καποδίστρια!!!!
    Αξιος!!!

    ReplyDelete
  4. Συγχαρητήρια και βέβαια εις ανώτερα! Το προσδοκούμε και το πιστεύουμε ακράδαντα!

    ReplyDelete
  5. Π.Κ. συγχαρητήρια και από εδώ! Πάντα τέτοια. Χαιρόμαστε όσο κι εσύ και το ξέρεις! Περιμένουμε ανταπόκριση!

    Roadartist
    logia
    Αναστάσιε
    τιμή μας και χαρά μας που είναι ανάμεσά μας!

    ReplyDelete