Wednesday, January 24, 2007

Τίβολι-Ρώμη

4 comments:

  1. Anonymous5:50 PM

    Ωραίες φωτό όλες, έχω έλθει στο Zante στο fiore του levante 4-5 φορές. Αυτό το Πόρτο Ρόξα δεν το ήξερα, πολύ ωραίο φαίνεται.

    ReplyDelete
  2. Καλώς ήρθες και ευχαριστω. Το Πόρτο Ρόξα είναι στα δυτικά. Αν βολτάρισες καθόλου στα ορεινά χωριά και θυμάσαι τον Αγ. Λέοντα, είναι εκεί κοντά. Άγρια ομορφιά...

    ReplyDelete
  3. Anonymous4:40 PM

    Η πρώτη μου επίσκεψη στη Ρώμη ήταν ελαφρώς τραυματική, γιατί δυστυχώς συμπέσαμε με τον θάνατο του Πάπα και την ορκομωσία του επόμενου. Ένας εφιάλτης από κόσμο, βρώμα και δυσωδία... κλεψιές στους δρόμους, στα μαγαζιά το μάξιμουμ της εκμετάλλευσης, δρόμοι και πλατείες γεμάτα παζάρια, μια τριτοκοσμική εικόνα. Το μπουκαλάκι το νερό, στο ίδιο μαγαζί απέναντι από το ξενοδοχείο, το πληρώσαμε 3 φορές 3 διαφορετικές τιμές...
    Κρίμα, γιατί πίστευα ότι θα μου άρεσε πολύ, αλλά κάτω από εκείνες τις συνθήκες (συν τη ζέστη και ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων χωρίς να λειτουργεί ο κλιματισμός!) έχω πολύ άσχημη εικόνα.

    ReplyDelete
  4. Juanita, αντίθεμα εμείς έχουμε πάει 2 φορές στη Ρώμη και περισσότερες στην Ιταλία γενικά και κάθε φορά ήταν υπέροχα. Φέτος ακόμα καλύτερα από παλιότερα που είχαμε πάει. Μάλλον έπεσες στην περίπτωση λόγω πάπα.

    ReplyDelete