Monday, August 18, 2008

Πανσέληνος Αυγούστου στα Νταμάρια της Λιθακιάς

Εγώ το είπα ότι η αποψινή βραδυά δεν προσφερόταν για φωτογράφιση φεγγαριού. Μία μόλις μέρα μετά την πανσέληνο, ένα ολόγιομο τεράστιο φεγγάρι ξεπρόβαλε μπροστά μας. Δυστυχώς την ώρα που σηκωνόταν το φεγγαράκι, εγώ ήμουν στη Λιθακιά και χόρευα με ένα χορευτικό συγκρότημα. Φαντάζεστε να έλεγα: "βρε παιδιά...μισό λεπτό περιμένετέ με να βγάλω καμιά 20αριά φωτογραφίες πλιζ"! Για να μη με κοιτάξουν σαν ufo, δεν το είπα.
Τι να κάνω όμως; Έπνιξα την πίκρα (της μη φωτογράφισης) στα τραγούδια που μας χάρισαν μετά, η πάντα βαθιά και γλυκιά φωνή του αγαπημένου μου Γιάννη Κότσιρα και της αισθαντικής Ελένης Τσαλιγοπούλου. Για άλλη μια φορά ήταν υπέροχοι. Όλο κέφι και νάζι. Κάθε φορά και καλύτεροι. Απολαύστε τους κι εσείς!









10 comments:

  1. Ναι, εσύ το είπες ότι δεν προσφερόταν η βραδυά, αλλά εγώ είδα στον reader μόνο τον τίτλο να λέει πανσέληνος και νταμάρια, και λέω όπα εδώ είμαστε, το τέλειο σκηνικό!
    Παραπλανητικός ο τίτλος! (Μήπως είστε δημοσιογράφος κατά βάθος...;;)

    ReplyDelete
  2. teleia teleia!

    euxes gia mousikes kai feggarades panta!

    kala na pernas!

    ReplyDelete
  3. Anonymous8:01 PM

    Ωραία βραδιά :) Η μουσική καλή, το feeling ακόμα καλύτερο και το φεγγάρι για συντροφιά! Υπάρχει κάτι καλύτερο?

    ReplyDelete
  4. Κωνσταντίνε, πράγματι ανέτειλε πάνω από τα νταμάρια, αλλά δυστυχώς εγώ έπρεπε να είμαι με το συγκρότημα... Σε παραπλάνησα ε; Χεχε! Δεν έγινε επίτηδες...

    Νηφάλια μέθη, ευχαριστώ!

    Unclescrooge, ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά...

    ReplyDelete
  5. Δεν πήγες και στο Θανάση Παπακωνσταντίνου με Σαββόπουλο που είχαν έρθει? Υπέροχη συναυλία...

    ReplyDelete
  6. Πήγε ο άντρας μου αλλά δεν ενθουσιάστηκε...

    ReplyDelete
  7. Xμμ...εντύπωση μου κάνει γιατί είναι και οι δυο τους αξιόλογοι καλλιτέχνες..αλλά όπως και να το κάνεις ο καθένας έχει τα γούστα του:)

    ReplyDelete
  8. Ο άντρας μου είναι φανατικός του Σαββόπουλου, αλλά όχι του άλλου. Του την έσπαγε που μετά από κάθε τραγούδι του Σαββόπουλου, πάνω εκεί που φτιάχνονταν, έπαιζε ο άλλος δικός του τραγούδι...

    ReplyDelete
  9. Ο άλλος..είναι ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου,ιδιαίτερος καλλιτέχνης και με πάρα πολλές δικές του αξιόλογες δουλειές. Το χειμώνα που μάς πέρασε εμφανίζονταν μαζί στην Αθήνα και στις συναυλίες αυτές,μαζί και της Ζακύνθου είπαν και τραγούδια από την τελευταία συνεργασία του Θανάση,μαζί με το Σαββόπουλο.. ''Σαμάνος'',στην οποία ο Σαββόπουλος είναι ο κύριος ερμηνευτής.
    Αξίζει να τον ακούσεις,όπως και προηγούμενες δουλειές του Θανάση.
    Εμένα είναι ένας από τους αγαπημένους μου. :)

    ReplyDelete
  10. Όλα αυτά που λες τα ξέρω. Εγώ δεν τον έχω ακούσει, απλά ο σύζυξ που είναι φανατικός του Σαββό, χαλιόταν... :-)

    ReplyDelete