Monday, November 16, 2009

4ωρη βόλτα στα βουνά

Είχα πεθυμήσει πάρα πολύ να πάω μια βόλτα στα βουνά τέτοια εποχή για φωτογράφηση. Έχω βαρεθεί να φωτογραφίζω τα ίδια και τα ίδια, με αποτέλεσμα να μην φωτογραφίζω τελευταία. Ήθελα άλλες εικόνες. Και τις βρήκα.

Βρήκα καλή παρέα και κινήσαμε για τα βουνά. Ο σκοπός της βόλτας ήταν να πάμε με την Πέννυ για να βρούμε κούμαρα. Και κούμαρα βρήκαμε και βελανίδια και όλα τα καλά. Η βόλτα, μαζί με τις συνεχείς ομολογώ στάσεις, κράτησε 4 ώρες. Ξεκινήσαμε με μια στάση στα πεδινά και μετά πιάσαμε τα βουνά. Απολαύσαμε ένα τέλειο ηλιοβασίλεμα και γυρίσαμε όταν πια είχε πέσει το σκοτάδι. Όλη τη βδομάδα θα δείτε φωτό από τη βόλτα μας. Ήταν υπέροχα. Ευχαριστώ Πέννυ για την παρέα! Ήταν τέλεια!

Πρώτη στάση: Βερτζάγειο Λαογραφικό Μουσείο στα Πηγαδάκια. Η Πέννυ δεν είναι από δω. Πρέπει λοιπόν να δει και μέρη που αξίζει να επισκεφτεί. Το μουσείο περιλαμβάνει παλιά αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν στο νησί, τα παλιότερα χρόνια. Περιέχει αντικείμενα από την προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη αλλά και από δωρεές κατοίκων του χωριού. Το είχα επισκεφτεί εδώ και μερικά χρόνια και μου άρεσε πολύ. Την ώρα που πήγαμε ήταν κλειστό, αλλά η Πέννυ το σημείωσε για τις επόμενες εξορμήσεις της με τη φαμίλια.






9 comments:

  1. Νασαι καλα βρε Κικη!Μας γυρισες πισω στα παιδικα μας χρονια με αυτες τις φωτογραφιες απο το μουσειο....Περιμενουμε να δουμε και τις αλλες φωτο,γιατι σου εχουμε πλεον εμπιστοσυνη, το τί θα μας δειξεις!

    ReplyDelete
  2. To γεράνι και ο τοίχος ένα χρώμα... Στην απόχρωση διαφέρουν!

    ReplyDelete
  3. Anonymous9:57 AM

    Πήραμε τον αέρα μας λίγο βρε αδερφέ. και καλά κάνατε

    ReplyDelete
  4. τι στο καλό; δεν μου ανοίγουν οι φωτό

    πάντως την καλημέρα μου Κική μου

    ReplyDelete
  5. Τι όμορφες και διαφορετικές! Καλή εβδομάδα!

    ReplyDelete
  6. Τι όμορφα χρώματα :)

    ReplyDelete
  7. Πανόπτη, είναι στα μέρη σου, ή κάνω λάθος; Εσύ θα έχεις αναμνήσεις καλύτερες βλέποντας τα αντικείμενα εκεί!

    Αγγελική! Το μάτι του καλλιτέχνη τι προσέχει! Το δικό σου εννοώ βέβαια!

    Βαγγέλη, και τι άερα! Βουνίσιο!

    Logia, τι εννοείς δεν σου ανοίγουν;

    Confused, και πού είσαι ακόμα!

    ReplyDelete
  8. Δικιο εχεις Κικη ειναι στο χωριο μου αυτο το μουσειο και ορισμενα παλια αντικειμενα δικα μας, υπαρχουν στο μουσειο,οπως η τσιπουρια,οπως φαινεται στη 5η φωτο!

    ReplyDelete
  9. Πανόπτη! Την τσιπουρία σας φωτογράφισα; Κοίτα σύμπτωση! Και την έχω ξαναφωτογραφίσει εδώ και χρόνια πάλι! Μπράβο που συμβάλλατε όλοι για το μουσείο!

    ReplyDelete