Monday, March 30, 2009

Ακρόπολη

Πίσω ξανά. Το ταξιδάκι συμπεριλάμβανε τρέξιμο, ξενύχτι, καθόλου ελεύθερο χρόνο και βόλτα στην Ακρόπολη. Περάσαμε όμως ωραία... :-)




Saturday, March 28, 2009

Η ώρα της γης

Ας θυμηθούμε απόψε την ώρα της γης. Αλλά ας τη θυμόμαστε και κάθε μέρα. Η ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον ας γίνει συνείδηση και όχι πρόσκαιρη μνήμη. Ας κλείσουμε τα φώτα απόψε και ας μην κλείνουμε τα μάτια καθημερινά σε ό,τι μολύνει αυτόν τον πλανήτη.

Friday, March 27, 2009

Ναυάγιο-Η θέα

Στον Άη Γιώργη στα Κρημνά, δεν βλέπεις μόνο το Ναυάγιο από ψηλά, αλλά και ένα ωραιότατο ηλιοβασίλεμα, έστω και χειμωνιάτικο.



Θα τα πούμε την Κυριακή! Αύριο φεύγω για ταξιδάκι. Καλό πσκ. Φιλιά!

Thursday, March 26, 2009

Απέραντο γαλάζιο

Απέραντο γαλάζιο και τόσο διαφορετικό.

Καμπί


Λιμνιώνας

Wednesday, March 25, 2009

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στη Στροφή

Δώρο για τη γιορτή μου! Χρόνια μας πολλααααααααααααααααά!!!! Χρόνια πολλά Χαρτ, Αγγελική Ν, άλλη Αγγελική, Βαγγέλη! Αν ξέχασα και κάποιον συμπαθάτε με, αλλά η ώρα είναι 3.15 και μόλις γύρισα από Πορτοκάλογλου!










Κι ένα δωράκι από την Ελένη που είχε έρθει πρόωρα! Ευχαριστώ!


Πώς θα ξυπνήσω το πρωί μου λέτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ναύπλιο-Παλαμήδι


<

Tuesday, March 24, 2009

Η σκοτεινή πλευρά της Φρανκφούρτης

Παίζοντας με τις συννεφιές της Φρανκφούρτης... Νοστάλγησα να πάω στη Νέλλη...


Sunday, March 22, 2009

Η Μαθητικη Μαντολινάτα. Απολαύστε τους

Η Μαθητική Μαντολινάτα μας χάρισε όμορφες στιγμές χτες βράδυ. Όμορφα τραγούδια, ωραίες φωνές, πολύ καλή δουλειά. Το πιο σημαντικό απ' όλα όμως είναι, ότι οι μαθητές ασχολούνται με τη μουσική. Μπράβο στα παιδιά και σε όλους όσους στηρίζουν τη μαντολινάτα. Παιδιά, δασκάλους και συμβούλιο. Μπράβο και στον Κώστα Μεϊντάνη, Μπάμπη Πλατυπόδη και Αντώνη Κλάδη που διδάσκουν στα παιδιά.






Saturday, March 21, 2009

Friday, March 20, 2009

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2009

Το 6ο Λύκειο Καλλιθέας και το 10ο Λύκειο Πειραιά, μας προσκαλούν να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα της ποίησης, αύριο στο Μουσείο Μπενάκη.
Μπράβο σε όλους τους συντελεστές για την ιδέα και την υλοποίηση και ειδικά στα παιδιά!

Ο Διονύσης Σούρμπης στη Λυρική

Από σήμερα και μέχρι τις 24 Μαρτίου, όσοι μένετε στην Αθήνα, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τον πολύ ταλαντούχο ζακυνθινό βαρύτονο Διονύση Σούρμπη αν βρεθείτε στην Εθνική Λυρική σκηνή. Ο Διονύσης Σούρμπης, ερμηνεύει το ρόλο του Σίλβιο, στην όπερα Παλιάτσοι του Ρουτζέρο Λεονκαβάλλο.

Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να τον ακούσω. Περισσότερες πληροφορίες, στη σελίδα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Μπράβο Διονύση. Χαίρομαι για σένα!

Ναύπακτος