Sunday, August 12, 2007

Στα Νταμάρια της Λιθακιάς

Χτες βράδυ...

Σ' αυτό...


Το μυστηριακό τοπίο...


Στα Νταμάρια της Λιαθακιάς Ζακύνθου...


Ο Διονύσης Σαββόπουλος...


Ο Γιώτης Κιουρτσόγλου...


Και ο Σταύρος Λάντσιας...


Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό...


Μας ταξίδεψαν σε μέρη μακρινά, ο καθένας με το μαγικό τους τρόπο. Η καλύτερη επιλογή τραγουδιών ντυμένα με τη φωνή του Διονύση Σαββόπουλου, το καταπληκτικό μπάσο του Κιουρτσόγλου και το εξαίσιο πιάνο και κρουστά του Λάντσια, μας συντρόφεψαν για 2 ώρες και 15 λεπτά, σε ένα χώρο που μας εξέπληξε, γιατί ποτέ δεν είχε ξαναγίνει συναυλία εκεί.


Φύγαμε όλοι, με τις καλύτερες εντυπώσεις...

8 comments:

  1. καλημέρα :)
    ξέρεις τι μ αρέσει όταν φεύγω από μία συναυλία που μ αρεσε πολύ, μ αρέσει το συναίσθημα του ότι παρακολούθησα κάτι "συγκλονιστικό"
    και ότι για μέρες κρατά δεν είναι κάτι που τέλειωσε η συναυλία και τέλειωσε και αυτό ... αυτό κρατά και σίγουρα το είχα νοιώσει όταν και εγώ είχα δει τον Σαββόπουλο εδώ σε ένα χωριό την Μυρσίνη με πανσέληνο Ιούλιος ήτανε ... φανταστικά... ωχ ξεχασα να σου πω οτι ήταν παρα πολύ ωραίο το ποστ σου, τι θα λέγες και για λίγη μουσική ?
    Φιλιά καλή Κυριακή!

    ReplyDelete
  2. Έτσι είναι. Φεύγεις και για μέρες σιγοτραγουδάς τα τραγούδια που άκουσες. Ειδικά αν είναι καλή η συναυλία, φεύγεις γεμάτη...

    Για μουσική κανονικά θα έπρεπε να γραφτώ στο youtube και να ανεβάσω αυτά που ηχογράφησα με την κάμερα (δε βγάζει μόνο φωτό), αλλά βαριέμαι τη διαδικασία εγγραφής... Η μουσική, κρατάει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή μου όλη, αλλά περιέργως στο μπλογκ την αποφεύγω!

    ReplyDelete
  3. ωραία, πολύ ωραία deli :)
    bonjour!

    ReplyDelete
  4. Καλημέρα!
    :-)))

    ReplyDelete
  5. M aresoun poli!Panta aftes oi fotografies se afinoun na fantazesai poso wraia perase aftos pou tis travi3e! Sinexise tin kali douleia na mas ta3ideveis kai mas:)))


    A kai oson afora tin erwtisi sou: eimai misi patrinia-misi xiwtissa! Imiaimo montelo:PPP

    Afou se tsekarw sxedon ka8imerina se ekana add sta links mou me tis evlogies sas:)))

    ReplyDelete
  6. Πατρίδα! Καλώς τηνε! Σ' ευχαριστώ για τα ωραία λόγια!
    Την ευλογία μου...

    ReplyDelete
  7. exo zilepsi poli.... tha ithela na imoyn kai ego ekei. pote den exo paei se sinavlia savopoulou. panta kati simvaini... tha to patho opos me tin Vougiouklaki pali, pou pethane kai den prolava na tin do live gmt....

    ReplyDelete
  8. Μακάρι να τα καταφέρεις! Εγώ τον έχω δει 3-4 φορές. Αυτή ίσως ήταν η καλύτερη. Ίσως επηρεάστηκα και απο το χώρο και την επιλογή των τραγουδιών. Ήταν τέλεια!

    ReplyDelete