Tuesday, September 15, 2009

Ζάκυνθος Μινόρκα, το γλέντι συνεχίστηκε

Χτες βράδυ ήταν η αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους Ισπανούς που φιλοξενούσαμε. Μαζευτήκαμε στο χώρο που έμεναν, για να γλεντήσουμε μαζί, αφού το επόμενο πρωί θα έφευγαν με το πρώτο πλοίο για την πατρίδα τους. Μαγειρέψαμε γι΄αυτούς, ο καθένας ό,τι ήθελε και πήγαμε να τους συναντήσουμε. Αυτοί οι άνθρωποι μου άρεσαν πολύ. Μάλλον είναι το μεσογειακό ταμπεραμέντο που μας χαρακτηρίζει και μας ενώνει. Αφού φάγαμε, οι ίδιοι οι Ισπανοί έκαναν χώρο για να έχουμε άνεση να χορέψουμε. Περάσαμε πολύ ωραία και γλεντήσαμε μαζί με ελληνικούς και ισπανικούς χορούς, πολλές ώρες. Πάρτε μια γεύση από το γλέντι μας.





6 comments:

  1. Muy bien, Kiki, viva los bailes espanoles. Τι ισπανικό σας μαγείρεψαν; Θυμάσαι την...προπόνηση που είχες κάνει τότε, στην προϊστορία σου, στους ισπανικούς μεζέδες;

    ReplyDelete
  2. Hola amigos!
    Que sorpresa!
    Vamos a bailar...
    Oleeee!!!

    Buenas noches!
    Besitooos!

    ReplyDelete
  3. Διονύση, δεν μας μαγείρεψαν οι Ισπανοί, γιατί δεν είχαν τη δυνατότητα εκεί που έμεναν. Όταν φιλοξενήθηκαν πέρυσι εκεί οι ζακυνθινοί, το τελευταίο βράδυ τους έφτιαξαν παέγια. Φυσικά και θυμάμαι την προπόνησ! Άκου λέει! Μάλιστα πολλές φορές το αναφέραμε αυτές τις μέρες με τον Π! Πάντως, τη σαγκρία θα την ξαναβάλω στη μικρή κουζίνα και πάλι με αφιέρωση! χαχα!

    Μάρελντ! Γιατί ήμουν ΣΙΓΟΥΡΗ πώς θα τσιμπήσεις βλέποντας Ισπανία; χαχα! Είδες έκπληξη; Πάμε για χορό καλή μου! Φύγαμε! buenas noches!!!

    ReplyDelete
  4. Του δώσατε και κατάλαβε, εκείνο το βράδυ.Νάστε καλά να τα θυμάστε, γιατί αυτά μας μένουν...ευτυχώς

    ReplyDelete
  5. Deli,αυτή τη φορά κοντά κοντά οι αναρτήσεις και δε σε πρόλαβα.Το γλεντήσατε μια χαρά!Όμορφες τέτοιες εκδηλώσεις.
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  6. Πανόπτη, ωαρία ήταν, ναι! Ευχαριστούμε!

    Ελένη, τα έβαλα κοντά-κοντά!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete